Om oss

Oavsett om det är dina antika föremål eller en hög med kettlebells som ska flyttas, ställer vi på Flytt-Anders upp. Vår gedigna erfarenhet med över 40 år av flyttar ger oss en fördel på marknaden av hushållsnära tjänster. Här får ni kvalitet, glada miner och duktiga människor som vet vad de gör.

Från gamla hyllan via kartongen till nya hyllan

Flyttfirma i Linkoping, om oss.Flytt-Anders jobbar med kunder över hela landet och ser till att deras tillhörigheter hamnar i säkra händer och förflyttas tryggt. Vi har 12 flyttbilar som är optimala för den här sortens arbete och det finns garanterat en som får plats med både din flygel och din skivsamling.

Vi kan också hjälpa dig att bära ut det där pianot, organisera en flytt till ett annat land och magasinera sånt du inte behöver just nu. Även den tråkiga packningen hanterar vi enkelt; ställer upp med kartonger och packpapper och ser till att varenda tallrik och vinglas kommit fram hela och rena när du packar upp i ditt nya hem.

Vår flyttpersonal har kunskap om hur man bäst flyttar både stora och skrymmande prylar och mindre, mer ömtåliga. Visst handlar det om muskelkraft, men också om teknik och kännedom om både kroppen och kartongerna, för att få det bästa slutresultatet: En nöjd kund.

Familjeföretagets fördelar

Det finns massor av fördelar med att anlita oss på Flytt-Anders till din flytt. För det första har våra många anställda både möjlighet och lust att ta sig utom-sockenes för att hjälpa er att flytta. Kanske är ni på väg till vackra Linköping, eller på väg ut i den stora världen. Vi tillhandahåller allt från expertis till starka armar och driver ett professionellt företag som funnits i familjen sen 1969 och som hela tiden arbetar för att nå en hög nivå av standard, vilket i det här fallet betyder smidiga flyttar.

Självklar beredskap

Ingen flytt är för liten för oss, behöver ni hjälp med att packa och transportera en kaffekopp och två par strumpor kommer vi farande i en av våra flyttbilar. Är det herrgården ni har sålt och ska magasinera innan flytt till en liten lägenhet har vi våra bästa arbetare på jobbet och ordnar det på nolltid. Flytt-Anders är familjeföretaget som satsar på kvalitet, arbetsglädje och nöjda kunder, oavsett vart, hur eller när ni vill flytta.

Back to top