Priser

Kontakta oss via mail eller telefon om ni undrar mer specifikt om våra priser.

Våra priser
Det är inte bara tack vare våra duktiga medarbetare och pålitliga service som vi är omtyckta. Även priserna vi erbjuder på alla våra tjänster är schyssta och konkurrenskraftiga på samma gång. Som kund får du alltid vad du betalar för och hos oss betyder det en professionellt hanterad flytt, utan att plånboken ekar tomt efteråt.

Tjänst/ProduktEfter RUTInnan RUT
2 man och möbelbil1000kr/timme1800kr/timme
2 man och möbelbil Helgpris1400kr/timme2600kr/timme
1 man och möbelbil600kr/timme1000kr/timme
1 man och möbelbil Helgpris800kr/timme1400kr/timme
Packmästare/lastbiträde400kr/timme800kr/timme
Packmästare/lastbiträde Helgpris600kr/timme1200kr/timme
Om servicebil tillkommerfr. 200kr
Flyttstädning (pris efter förfrågan)  
Magasinering/Lager container 32m3 – 50m3*Fr. 1500kr/ mån
Magasinering låda på 8m3/st ( mått 1,80 x 2,20 x2m )*600kr/mån
Pallplats*150kr/mån
Köp av nya flyttkartonger35kr/st
Köp av begagnade flyttkartonger25kr/st
Våra flyttkartonger är av dubbel wellpapp & har måtten L: 58cm B: 36cm H: 43cm.
Köp av packpapper30kr/kg

 * Står inomhus i larmade lokaler

Alla priser inkl moms!

Packning, kartonger och emballage
Många tänker på en duktig flyttfirma i trakterna kring Linköping och föreställer sig hur den stora lastbilen kommer och hämtar upp alla tillhörigheter för att leverera dem till en ny plats. Men faktum är att vi på Flytt-Anders faktiskt kan komma mycket tidigare än så. Våra priser på packservice, till exempel, är mycket fördelaktiga. För ett pris som vi enas om i förväg kommer våra medarbetare och tar hand om alla dina prylar, ser till att de hamnar sorterade i kartonger och kan tas hela och rena till sin nya destination. Även själva kartongerna och annat packmaterial kan vi tillhandahålla till ett bra pris, så du behöver inte oroa dig för det heller.

Flytt inom Sverige
Om det rör sig om en flytt inom Sverige kan du slå oss och våra trevliga kollegor på kontoret en signal. Då diskuterar vi mängden föremål som behöver transporteras och vart i vårt långa land ni hade tänkt ta vägen och på den vägen går det alltid att komma fram till ett bra pris, som både ni och vi blir nöjda med. Vi anser att det är rimligt om denna diskussion hålls innan arbetet påbörjas och vi jobbar alltid så. Oavsett var i Sverige ni hade tänkt ta vägen och hur långt våra bilar kan tänkas behöva transportera allt från flyglar till gafflar och blomkrukor.

Flytt utomlands
Ungefär likadant fungerar vår prissättning för utlandsflyttar där vi kan hjälpa er med allt som rör sig inom Europas gränser. Med erfarenhet av både det ena och det andra som rör dessa något mer komplicerade uppläggen kan vi guida er igenom processen och ta hand om det mesta så att ni ska slippa ligga sömnlösa, bara för att kärleken, eller jobbet, kallar från ett främmande land. Priserna för en utlandsflytt kommer vi gemensamt fram till; många blir dessutom förvånade över att det inte är så dyrt som de misstänkt.

Kontakta oss
Kontakta oss via mail eller telefon 013-14 41 43 om ni undrar mer specifikt om våra priser.

Back to top