Tjänster

Flyttfirma Linköping Tjänster

Vi utför följande flytt-tjänster samt magasinering:

  • In och utrikestransporter (EU), privat bohag och företagskontor
  • Packning och emballering
  • Piano och flygeltransporter
  • Uthyrning av personal
  • Försäljning av kartonger och packpapper
  • Magasinering

Flytt-Anders: En gedigen flyttfirma i Linköping

Grattis till dig som har hittat nytt boende och ska flytta! Det är en spännande tid du har framför dig. Flytt-Anders är en erfaren flyttfirma i Linköping som underlättar i alla delar av bohagsflytten. Vi har inte bara kunnig personal utan erbjuder också packhjälp, de rätta försäkringarna och mycket mer. Läs vidare för mer information om hur vi kan bistå dig i din flytt.

 Mitt på Östgötaslätten i Östergötland ligger tätorten Linköping där vi utgår ifrån. Linköping är en universitetsstad och här bor över 105 000 människor. Allt från internationella studenter till pensionärer som njuter av sina lugna dagar i skuggan av domkyrkan. Staden har även ett antal framgångsrika idrottslag som engagerar gamla och unga. Bland aktiva flyttfirmor i Linköping kan vi stoltsera med lång samlad erfarenhet och åtskilliga nöjda kunder. Vi har vad som krävs för att underlätta din flytt, oavsett om flyttlasset går inom stan eller till Europa.

Engagerad flyttfirma

Vi anser att personalen är det som gör företaget och anställer positiva medarbetare med rätt inställning till det hårda arbetet! Tillsammans har vår flyttfirma i Linköping upplevt alla tänkbara scenarion. Från att flytta pianon som ska ut från fjärde våningen till flytt av inventarier och maskiner. Att jobba i flyttbranschen handlar inte bara om att ha starka armar och muskler på rätt ställen, utan också om att kunna ta olika sorters människor och använda sin kropp på rätt sätt för de fysiska utmaningar som kommer med en flytt. Det gäller att vara snabb, smart och uthållig, samtidigt som man hanterar ömtåliga prylar med varsam hand. Det är just så vi jobbar.

Med vår ”can do”-attityd går allt att lösa för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att låta oss flytta dina saker och möbler från punkt A till punkt B.

Utlandsflytt inom Europa

Att flytta utomlands är visserligen byråkratiskt inte så komplicerat, i alla fall inte om du stannar i Europa. Dock krävs ändå en hel del organisation och planering för att få ihop allt på ett smidigt och effektivt vis. En utlandsflytt är inget problem för vår flyttfirma och vi har hittills varit behjälpliga vid ett antal internationella transporter. Vi hjälper dig packa om du så önskar, bokar en pålitlig lastbil med rätt försäkringar. När alla förberedelser är klara börjar resan både för dig och ditt bohag.

Säker magasinering i Linköping

I samband med en utlandsflytt kan det finnas ett orosmoln på himlen gällande alla saker som inte får plats i resväskan och som man kanske inte nödvändigtvis vill släpa med sig till utlandet. Istället för att göra dig av med möbler och föremål som har ett stort värde för dig, kan en förvaringslösning vara ett alternativ. Låt oss ta hand om dina saker och ställa in dem i ett tryggt och bra förråd. Då har du dem kvar, men behöver inte oroa dig för var de ska förvaras. Magasinering i Linköping är någonting vi erbjudit under en längre tid vilket minimerar behovet av planering och logistik vid en kortare flytt eller byte från större till något begränsad bostadsyta.

Även om du inte ska utomlands kan det vara praktiskt att låta oss magasinera dina saker. Trots att du eventuellt är på väg att uppgradera din boendesituation och flytta till ett större hem, så kanske du inte vill lägga garderobsutrymme på saker som du aldrig saknar, men ändå inte har hjärta att slänga. Kontakta oss för smidig magasinering i Linköping!

Hållbara emballage vid bohagsflytt

Hållbara emballage vid bohagsflytt.Det många kan oroa sig för i samband med en flytt, är om alla tillhörigheter kommer fram till det nya hemmet i samma skick som de lämnade det gamla. Vi har flyttkartonger av högsta kvalitet som du gärna får låna eller hyra. Då slipper du samla bananlådor från mataffärer, köpa undermåliga lådor i billiga affärer eller packa i sopsäckar som bara går sönder.

Våra flyttkartonger är lätta att fylla och att organisera. Du kan också anteckna utanpå vad flyttlådorna innehåller samt vart den specifika lådan ska ställas i nya lägenheten eller huset. Vi tillhandahåller också packpapper som är idealt för att hålla porslin, glas och andra fragila saker intakta utan att lämna fläckar som till exempel tidningspapper tenderar att göra.

Hör av er till oss och berätta hur mycket ni behöver så fixar vi även detta.

 

Effektiv packhjälp

Förutom att erbjuda flyttlådor och packpapper kan våra duktiga flyttarbetare också hjälpa er med själva packningen. Då kommer vi till ert nuvarande hem och hjälper er att snabbt gå igenom vilka saker som skall med till ert nya boende. Med vana händer lägger vi ner era saker i kartonger på ett proffsigt, effektivt och säkert sätt så att allt klarar sig under flytten. Vi kan naturligtvis också packa det ni väljer att magasinera.

När vi utför packningen har ni automatiskt ett försäkringsskydd som gäller vid eventuell olycka på grund av dålig packning. Allt för att ni skall känna er trygga och slippa onödiga risker.

Försäkringarna skyddar oss alla

Som professionell flyttfirma tillhandahåller vi naturligtvis viktiga försäkringar. Som potentiell kund till oss får du gärna ställa frågor om vad det är som gäller. Du ska också veta att en ansvarsförsäkring gäller per automatik, vilken garanterar att du får ekonomisk ersättning om något skulle hända. Tillsammans med din hemförsäkring, som bör gälla för både din nuvarande och din nya bostad under flyttperioden, täcker den allt som skulle kunna gå fel under en flytt. Beroende på hur stor flytten är och hur mycket tillhörigheter du har som ska transporteras, finns alltid en risk för olyckor. Vi på Flytt-Anders gör vårt bästa för att allt ska flyta på utan smärre missöden. Dina föremål är vårt ansvar.

Familjen flyttar

De lärde tvista om vilket som är jobbigast; packa upp eller packa ner. Svaret på frågan är egentligen oviktigt, för om man vill flytta och sen njuta av sitt nya hem är man tvungen att gå igenom båda. Hemma har man också mycket saker som i bästa fall hinns gå igenom innan det är dags att flytta. Det är möbler, kläder, barnens leksaker, köksprylar och mycket mer som måste organiseras och packas. En tumregel är att det ofta tar längre tid än gemene man tror. Man ska också komma ihåg att det i genomsnitt behövs en flyttlåda per kvadratmeter, då kan du själv räkna ut hur många du och din familj kommer att behöva för att få över alla era ägodelar till den nya bostaden. Underskatta inte det stora jobbet med flyttpackning! Därefter kommer naturligtvis den faktiska flytten. Ta hjälp av en professionell flyttfirma för att spara tid och minska olyckor.

Företagsflytt

På sätt och vis är en företagsflytt radikalt annorlunda än flytt av bohag. Antalet möbler och prydnadsföremål är generellt färre även om antalet kan variera i båda riktningar. För oss på Flytt-Anders är principen liknande, oavsett om det är en firma eller en privatperson som har valt att flytta på sig. Vi kommer även här gärna och hjälper till att lägga ner pärmar, hålslagare och hela arkivrum i kartonger, skruvar ner möbler och rullar ihop mattor. Det är viktigt att arbetet på företaget inte blir lidande av flytten, vilket betyder att det här är viktigare än någonsin för oss att vara punktliga, snabba och effektiva, så att det kan vara ”business as usual” så snart som möjligt, på ett sprillans nytt kontor.

 Tunga lyft

Vi anlitas regelbundet för att utföra tunga lyft. Vår personal har flyttat allt från stora pianon och gamla kylskåp till antika vitrinskåp och båtmotorer modell större.

Ofta är de tunga sakerna dessutom ömtåliga och måste hanteras med största varsamhet, samtidigt som man ju faktiskt vill frakta dem någonstans och måste kunna ta i dem. Vi på Flytt-Anders kan alla knep för att få med oss även större pjäser och har all utrustning som krävs för att genomföra er flytt säkert och tryggt.

 Som en av de mer erfarna bland flyttfirmor i Linköping kan vi bistå med sakkunskap och hantering av alla flytt-relaterade uppdrag. Oavsett vad du har för utmaning åt oss, kommer vi tackla den med positivt humör och inte göra dig besviken. Kontakta oss på Flytt-Anders för mer information.

Back to top