Info

Magasinering i Linköping

Säker magasinering i Linköping
Istället för att tvingas kasta saker som inte får plats i det nya hemmet när du är på flyttande fot, finns lösningen att magasinera dessa grejer. Då slipper du välja eller sälja och kan spara allt som betyder något för dig på en emotionell nivå, men som inte riktigt passar in i din inredningsstil hemma. Vi erbjuder säker magasinering i Linköping och kan även packa och sköta transport från bostad till magasin. Flera kunder väljer att anlita oss för magasinering i samband med bohagsflytt. Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Magasinering vid bohagsflytt

Vi erbjuder magasinering i Linköping och kan även packa och sköta transport från bostad till magasin.Det gäller att vara smart när man planerar en flytt och ta tillfället i akt att gå igenom alla sina grejer där hemma. Det går av bara farten när man ändå håller varenda pryl i handen, väger den noga och funderar på om den ska följa med till det nya hemmet. Vissa saker har du kanske inte saknat på hela tiden du bott i din nuvarande lägenhet eller hus, och en del andra kommer du kanske inte ens ihåg att du har. Då kommer du troligtvis inte att sakna dem och det är dags att bestämma sig: kasta, skänka, sälja eller spara. Och den sista, spara, behöver alltså inte betyda att den lilla statyetten i glas från mormorsmor eller en duk som du gjorde i syslöjden som liten, omedelbart åker tillbaks i samma byrålåda som den legat i de senaste åren. Du kan istället välja att samla alla dessa prylar på samma ställe. De som du inte behöver, inte vill ha framme, men ändå inte kan kasta. Med hjälp av oss på Flytt-Anders kan de transporteras för magasinering i Linköping. Här kan sakerna finnas kvar, men inte i din direkta närhet.

Allt på samma plats

Det smidiga med ett magasin är att du kommer att ha alla dina saker samlade på samma ställe. Magasinet du hyr är precis så stort som dina saker kräver så att alla dina grejer kan befinna sig under samma tak och du inte behöver vare sig komma ihåg vad som finns där eller åka land och rike runt för att samla in dina grejer igen.

Skyddat mot tjuvar, brand och obehöriga

De professionella förråd där vi på Flytt-Anders väljer att magasinera våra kunders saker har ett utbrett säkerhetstänk. Du behöver inte oroa dig för tjuvar eller skador. Förråden har inbrottslarm så att obehöriga inte kan ta sig nära, och ett förstklassigt brandlarm för att skydda allt som skulle kunna förstöras i brand. Ofta har magasinen också insynsskydd för att förhindra nyfikna att rekognosera och spana på det du väljer att förvara där. Bara de som också har magasin i samma byggnad kan komma in genom ytterdörren och varje enskilt förråd är låst med antingen kod, tagg eller en nyckel som bara du har.

Bästa miljön i stan

Förutom det faktum att du och din familj slipper flytta ur hemmet för att alla era saker ska få plats, har magasineringen flera andra fördelar. De lokaler som dina tillhörigheter förvaras i är perfekta för allehanda prylar. Temperaturen är varm så att inget skadas av kall luft. Dessutom går det att köpa dammfria speciallådor för de riktigt värdefulla sakerna som kanske är arvegods eller samlingar värda mycket pengar. Då är man på det torra med att inget kommer att skadas av eventuella dammpartiklar som letar sig in i vår magasinering. Vi på Flytt-Anders ser dessutom till att ta dina saker till magasinet och naturligtvis blir allt ordentligt inpackat för att det ska klara sig länge i sitt nya hem.

När du ska utomlands

Ytterligare tillfälle då magasinering i Linköping kan vara ett bra alternativ är om du ska åka utomlands ett tag. Oftast är det svårt att släpa med sig alla sina möbler om man ska plugga någon termin vid ett utländskt universitet, eller jobba i två år i ett annat lands huvudstad. Då kan man istället tillfälligt ställa in allt som inte kan åka med, i ett magasin och ha kvar det i samma skick som när man magasinerade föremålen. Så länge det är ett professionellt magasin som håller rätt temperatur behöver du inte oroa dig för att möbler och minnessaker ska råka illa ut.

Flytt-Anders och våra erfarna medarbetare hjälper dig gärna med att magasinera olika prylar och småsaker, hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster och förråd.

Back to top