Info

Vår kapacitet

Om det är något som vi på Flytt-Anders har, så är det kapacitet. Det vill säga, det spelar ingen roll vad du slänger i knät på oss, vi ordnar uppdraget. För att vi ska kunna hjälpa dig och den flytt du planerar genomföra är det viktigt att du kontaktar oss i god tid. Då kan vi i lugn och ro diskutera vilka alternativ du har och vi på kontoret kan sätta oss ner för att bestämma vilka kollegor och vilka flyttbilar som bäst passar för jobbet du behöver ha utfört.

Vi har cirka trettio anställda och det finns alltid ett par starka armar som har kunskap, tid, erfarenhet och dessutom över 10 olika flyttbilar till hands så dina ägodelar kan transporteras säkert till sin nya destination.

Antalet anställda

Det är svårt för oss att ge ett rakt svar på frågan om hur många som jobbar hos oss på Flytt-Anders eftersom antalet varierar kraftigt från flytt till flytt. Normalt sett finns det cirka 15-30 anställda som hoppar in, en pålitlig stab av duktiga flyttkillar- och tjejer som är de första att ställa upp när det planeras flytt. Förutom dessa har vi också tillgång till duktig extrapersonal om det är något särskilt att utföra, under semestertider och om någon ordinarie skulle ha förhinder. Det finns alltid rediga människor från Flytt-Anders som kan hjälpa till.

Antalet flyttbilar

Det är en självklarhet att även de starkaste, flitigaste, trevligaste flyttarbetarna i världen inte kan transportera enorma flyglar, bokfyllda kartonger och högvis med cyklar på sina bara knän. Det krävs hästkrafter och för oss innebär det 12 väloljade flyttbilar. Här finns bilar i alla storlekar, former och färger. På det viset garanterar vi er kunder en bil som rymmer precis det som ni vill flytta, oavsett hur stort eller litet lass du vill skicka med oss. Bilarna är säkrade och utrustade med rätt verktyg för att hålla bohaget på plats under transport.

Antalet kubikmeter

Förutom våra duktiga anställda och våra pålitliga flyttbilar, jobbar Flytt-Anders med en annan fördel: obegränsad kapacitet. Det betyder att vi kan hjälpa dig att flytta ett helt slott, hundratals rum, källarförråd, vindar och garage, allt kan vi hjälpa dig tömma och transportera. Kanske får vi inte plats med allt i ett lass, men tack vare ihärdig personal och stora bilar så går det mesta att lösa. Hör av er för mer information!

Back to top