Info

Emballage och Flyttkartonger i Linköping

När du flyttar – oavsett om det handlar om en privat bohagsflytt, industriflytt – är det viktigt att du packar rätt. Att snåla på packmaterialen kan medföra att dina ägodelar skadas i flytten. Du kan enkelt låna eller hyra flyttkartonger i Linköping via oss på Flytt-Anders. Dessa kan du enkelt fylla med dina saker och se till att inget skadas. Oavsett om det är fint porslin eller tyngre föremål håller flyttkartonger och emballage för uppgiften. Att köpa nya flyttkartonger gör att du inte riskerar att botten går ut när du packat klart. Istället har du stadiga lådor som håller även tyngre vikt och som tål att staplas på varandra för en enklare och smidigare flytt.

Packa effektivt inför flyttdagen
Särskilt när du har mycket som behöver packas är det självklart bäst om du kan packa på ett någorlunda effektivt och organiserat vis. När det handlar om en privat flytt kan det vara väldigt svårt att vara organiserad, det rör sig ofta om flera mindre föremål och prylar som kan vara krångliga att hålla reda på men som ändå är känslomässigt värdefulla. Med flyttkartonger från oss kan du enkelt packa rum efter rum så att du med lätthet kan packa upp igen i ditt nya hem. Vi har också packpapper du kan använda för att skydda mer ömtåliga föremål som tallrikar och annat som kan skadas under frakt. Till skillnad från reklamblad och tidningspapper, är detta flyttemballage utformat för just detta syfte. Ingen trycksvärta färgar av sig på dina saker och hållfastheten är bättre. Om du är ute efter ett säkert sätt att flytta med tåliga flyttkartonger i Linköping eller däromkring, kan du vända dig till oss på Flytt-Anders.

Dags att flytta kontoret?
När det gäller en kontorsflytt är det kanske inte lika mycket smått och gott man behöver hålla reda på, men det är kanske ännu viktigare att man är så organiserad som möjligt för att flytten inte skall ta längre tid än nödvändigt. En smidig och effektiv flytt gör att arbetet kan börja så snart som möjligt igen efter flytten, och den viktigaste delen är att packa för att göra det enkelt att packa upp och ställa i ordning det nya kontoret. Med flyttkartonger av bra kvalité kan du enkelt hålla ordning och undvika förvirring. Inget skadas eller tappas bort under frakten, det är bara att förflytta kartongerna och sen kan ni börja jobba igen. Om ditt kontor byter fastighet inom stan kan du via oss få tillgång till bra flyttkartonger i Linköping med omnejd. Vi erbjuder hela flytt-tjänster och kan bland annat hjälpa dig med packning och emballage.

Hur många flyttkartonger behöver du?
Hur många flyttkartonger man behöver beror självklart på hur mycket man har att packa, och dessutom på hur tunga sakerna är. Man bör inte packa för många tunga saker i samma kartong. Om man packar för tungt är det lätt hänt att flyttlådan går sönder och det du försiktigt packat ner går sönder på samma gång. Det kan dock vare svårt att beräkna precis hur många kartonger man behöver, särskilt om det är första gånger man tar sig an en större flytt. Om du är osäker kan du ta kontakt med oss via email eller över telefonen för att få råd om vad som passar dig bäst, och vad du eventuellt behöver när det gäller packpapper. Du kan också beställa hjälp med flyttpackningen. Det går smidigt och vi har mycket erfarenhet av olika typer av flytt. Vi kan snabbt beräkna vad som behövs för din flytt, vare sig det är privat bohag, kontors- eller industriflytt eller till och med en utomlandsflytt.

Ta kontakt med oss när du behöver flyttkartonger i Linköping
Om du vill ha en offert för din flytt eller bara få lite mer information om vad vi erbjuder kan du alltid ta kontakt med oss och få svar snabbt på dina frågor. Vi kan erbjuda allt som krävs för att genomföra uppdraget. Flyttkartonger och packmaterial till exempel. Om du behöver magasinering kan vi även hjälpa dig med det.

Hör av dig till oss när det närmar sig flytt!

Back to top